Fiecare club de karate( dojo)· are o poveste, o istorie ,un prezent si un viitor.
Fiecare practicant de karate are clipe de glorie, momente de renuntare, sperante si vise de implinit.
Cu totii urmam aeeasi cale, respectam aceleasi principii si iată motivul pentru care iubitorii acestui sport minunat, suntem o forta cu radacinile bine ancorate in lume.
Clubul nostru Karate Dinamic Constanta s-a infiintat in anul 1990, cand sensei Iulian Scripca si sensei Coleasa Liviu au reusit prin munca lor să formeze copii in spiritul respectului si demnitatii, unii dintre ei fiind cei care duc mai departe traditia· si numele Dinamicului.
In prezent presedintele clubului, sensei Popescu Gabriel alaturi de senseii Popescu Brandusa, Niculae Ionut, Panzaru Dana si Popescu Laura, sunt oamenii pe care ai sa-i intalnesti in salile Dinamicului.
Te invitam pe tine cititorule sa te alaturi noua, să pătrunzi in tainele karateului si cu siguranta ai sa revi atras de ceea ce inveti si de faptul ca in jurul tau sunt oameni cărora le pasă, oameni care stiu sa zambeasca in ciuda eforturilor pe carre le fac, care odata intrati in sala de antrenament uita de toate greutatile si rautatile vietii , devenind astfel mai puternici.
Acesta este Clubul Dinamic Constanta, iar noua celor care facem parte din el ne place sa il numim ”Familia Dinamic”. Din ea fac parte campioni nationali, mondiali si europeni cat si toti care aspira sa ajunga la fel ca ei sau pur si simplu sa faca miscare ”martiala”impreuna cu noi.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart